Facebook

Feesten & Partijen

Bedrijfsevenement ‘t Gooi
Café-Restaurant De Krachtcentrale Huizen

Een industriële evenementenlocatie met wereldse allure!

Ook tijdens evenementen Café-Restaurant De Krachtcentrale in Huizen werken wij met verse en seizoensgebonden producten, waarbij we uiteraard volop rekening houden met (dieet)wensen. Ons voorstel is nooit standaard maar altijd op maat geschreven naar uw smaak.
Eten en drinken brengt mensen samen. In een informele setting en op een goed gevulde maag gedijen uw zakelijke relaties of werknemers het best. Zo worden dialogen geopend, komen nieuwe ideeën op tafel, worden visies gedeeld en meningen getoetst.

Graag faciliteren wij de setting, invulling en eventueel de aankleding voor uw bedrijfsborrel, bedrijfsevenement of bedrijfsfeest. Naast de keuze voor de verschillende arrangementen, spelen wij samen met ons bedienend personeel, in op eventuele thema’s, stijl of sfeer waardoor uw evenement tot een totaalconcept getransformeerd wordt.

Industriële eventlocatie centraal in NL: De Krachtcentrale

Overal in Nederland en ook in Huizen is veel industrieel erfgoed onder de sloophamer gevallen. De laatste jaren is het besef gegroeid dat het ook anders kan. Een mooi voorbeeld is de centraal in Nederland gelegen De Krachtcentrale. Dankzij een volhardend collectief is het pand een nieuwe plek geworden voor creatieven van allerlei pluimage en een café-restaurant met internationale allure: Café-Restaurant De Krachtcentrale!

Zodra u Café-Restaurant De Krachtcentrale betreedt, is de noeste arbeid van weleer nog altijd voelbaar. Samen met u zorgen wij voor een evenement dat net zo indrukwekkend is als het pand.

Broedplaats voor innovatieve & creatieve events in ‘t Gooi

De zeven verschillende ruimtes (café, restaurant, entresol, hemelkamer, lodge, club en galerie) in het pand hebben elk een eigen karakter; van intiem en gefocust tot open en verbonden. De ruimtes zijn zowel afzonderlijk als gecombineerd te gebruiken en bieden plaats aan ontvangsten van 50 tot 500 personen.
De Krachtcentrale en café-restaurant De Krachtcentrale bieden u een innovatieve en creatieve locatie die uw bedrijfsevenement of privéfeest die sparkle en boost geeft die uw gasten bijblijft. Tel daarbij de fraaie ligging, goede bereikbaarheid en voldoende parkeergelegenheid bij op en u heeft een toplocatie!

CAFÉ-RESTAURANT
DE KRACHTCENTRALE

…voorziet ’t Gooi van energie sinds 1938.
LUNCH | DINER | BORREL | PARTIJ

T: 035-3037170
E: info@caferestaurantdekrachtcentrale.nl

 

OPENINGSTIJDEN

Maandag: gesloten

Dinsdag t/m zondag:
12:00 – 00:00

 

ADRES

Havenstraat 76
1271 AG Huizen
Route